Fırtına obüsleri PYD bölgesini yine vurmaya başladı

Sınırda sabah saatlerinden bu yana hakim olan sessizlik bozuldu. Kilis sınırındaki Türk topçuları PYD denetimindeki Minnig Havalanı'nı vurmaya başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, PYD bölgesinden Türkiye tarafına açılan ateşe Fırtına obüsleriyle karşılık verdi.
Sınırda YPG'yi vuran obüslerin yeri değiştirildi
Geçen cumartesi gününden itibaren hergün Türkiye tarafına ateş açılmasıyla Suriye'de PYD'nin denetimindeki Minnig Havaalanı ve çevresindeki köylere TSK tarafından Fırtına obüsleriyle misilleme yapıldı.
Sabahtan bu yana sessizliğin hakim olduğu Kilis'te, saat 16.45 sıralarında yine Türkiye tarafına açılan ateşe, sınırda konuşlu birlikler, yine Fırtına obüsleriyle karşılık vermeye başladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?