"Gazete ilanıyla işe aldıkları 17 yaşındaki kıza fuhuş yaptırıyorlar" suçlaması

Adana'da gazeteye verdikleri ilanla işe aldıkları 17 yaşındaki Y.İ.'ye masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 2'si kadın 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlıların iş başvurusunda bulunup, "Tecrübemiz yok" diyenlere, "Önemli değil, burada zaten kasık masajı yapılıyor, öğrenirsiniz" dedikleri öğrenildi.
Merkez Seyhan ilçesinin Cemalpaşa Mahallesi'nde bir masaj salonuna fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, çalışma başlattı. Salona girip, masaj yaptırdıktan sonra çıkan müşterilerle görüşen polis, içeride fuhuş yaptırıldığını, masaj için 200, ilişki için ise ayrıca 50 lira alındığını belirledi. Masaj salonuna baskın düzenleyen Ahlak Bürosu polisleri, Y.İ.'yi suçüstü yakaladı.
Okul müdürünün sendika başkanına "eşcinsel fahişe" imasına suç duyurusu
Hamile de var
Masaj salonunda çalışan ve hamile bir kadının da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularında yapılanın fuhuş olmadığını savunan şüpheliler, "Kasık masajı, bir masaj çeşidi" diye ifade verdi.
Fuhuş çetesine 140 yıla kadar hapis cezası istendi
Şüphelilerin ayrıca iş başvurusu sırasında "Tecrübemiz yok" diyen kadınlara, "Önemli değil, burada zaten kasık masajı yapılıyor, onu da zamanla öğrenirsiniz" cevabını verdiği iddia edildi.
Şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit