Hatay'da jandarmadan 2 milyonluk ilaç operasyonu

Hatayda jandarmadan 2 milyonluk ilaç operasyonu
expand
KAYNAK DHA

Hatay'da jandarma ekipleri piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan kaçak ilaçla ele geçirdi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Hatay İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan çeşitli içeriğe sahip haplar ele geçirildi.

Operasyonda hapları evinde ve bahçesinde bulunduran 3 kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Hatay İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Altınözü ilçesine bağlı Suriye sınırındaki Karbeyaz Mahallesi'ndeki M.D.'nin evine operasyon düzenledi.

Yapılan aramada su geçirmez çantalar içinde aralarında cinsel uyarıcı, ağrı kesici haplar ile içeriğinde morfin bulunan özel ampuller bulundu.

Bahçedeki traktör lastiklerinin içinde saklanan cinsel uyarıcı haplar ile morfin bulunan ampullerin de yer aldığı 196 bin 388 adet ilaç ele geçirildi. M.D. ile S.D. gözaltına alındı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow