'Hayır' diyenleri tabanca ile bekleyenler serbest

Düzce'de ellerinde tabancayla çektirdikleri fotoğrafı, "Başkanlık sistemine 'hayır' diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız" notuyla Facebook hesabında paylaşması tepki çeken S.A. adlı genç ve arkadaşıyla ilgili karar çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Düzce'de, ellerinde tabanca ile çektirdikleri fotoğrafı, 'Başkanlık sistemine hayır diyenleri tıpkı 15 Temmuz gibi sokaklarda bekliyor olacağız' notuyla Facebook'ta paylaşan 19 yaşındaki S.A. ve 17 yaşındaki G.E., nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adli kontrolle serbest bırakıldılar
S.A. ve G.E., savcılıktaki sorguları ardından, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Şüpheli gençler, nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!