HDP, Genel Kurul'a geri dönme kararı aldı

HDP'nin anayasa değişikliği görüşmelerinin oturumlarına katılmama kararı üzerine tüm maddelerin aralıksız görüşülmesi kararı çıktı. HDP'liler karar üzerine Genel Kurul'a döneceklerini açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
HDP, İstanbul Milletvekili Garo Paylan'a, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada kullandığı 'soykırım' ifadesinden dolayı 3 birleşime katılmama cezası verilmesi üzerine Genel Kurul görüşmelerine 1 gün katılmama kararı aldı.
HDP'lilerin katılmaması ile maddeler üzerindeki görüşme süresinin azalması ile birlikte tüm maddeler üzerind egörüşmelerin bu gece sabaha kadar tamamlanması kararı verildi. 13. ve 14. maddelerin hızlı bir şekilde kabul edilip 15. madde için oylamanın başlamasının ardından HDP'liler Genel Kurul'a dönme kararı aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...