Hüseyin Gülerce 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numarasını açıkladı

Hüseyin Gülerce 24 TV'de yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numarası Adil Öksüz olduğunu söyledi.
Hüseyin Gülerce, Gülen cemaatinin sırlarını ifşa etmeye devam ediyor. 2013 yılından itibaren cemaati deşifre eden Gülerce, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra gündemin en önemli isimlerinden biri haline geldi. Hüseyin Gülerce, son açıklamasında da darbe girişiminin baş failinin ismini açıkladı.
Yıllarca Gülen'in en yakınlarında yer alan, o dönemki tabirle "cemaat"in en önemli isimlerinden biri olarak zikredilen Hüseyin Gülerce 24 TV'de darbe girişimini değerlendirdi.
Adil Öksüz'ün ‘sır’ plakalı aracı ortaya çıktı
'1 numara Adil Öksüz'dür'
Darbe girişiminin 1 numarasının kim olduğuna yönelik soruya yanıt veren Gülerce, "Adil Öksüz o gece Akıncılar Üssü'nde görüntüleri olduğu söyleniyor. Varsa diye konuşuyorum. O zaman Öksüz darbe girişiminin kesinlikle 1 numarasıdır. Kesin. Bu darbe girişiminin merkez üssü Akıncı Üssü çıktı mı, çıktı. Orada da bu İlahiyat Yardımcı Doçenti görüldüyse kesinlikle 1 numara odur.
Bunun 1 numara olduğu düşüncesini kuvvetlendiren bir şey daha var. Bu adam son 20 gün içerisinde, birisi darbe girişiminden 3 gün olmak üzere Pensilvanya'ya gitmiş. Kafamdaki şablona göre böyle bir darbenin son talimatlarını Fethullah Gülen son talimatlarını telefonla vermemiştir. Şifahi olarak vermiştir. Bir yardımcı ilahiyat doçenti Pensilvanya'yı kapı komşusu yapmış. Bu nasıl bir şey." dedi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı