İnegöl'de korkutan yangın

Yaklaşık üç saatlik çalışmayla söndürülen yangında bir fabrika ile 2 iş yeritamamen kullanılamaz hale geldi
Bursa'nın İnegöl ilçesindeki mobilya sanayi bölgesinde yangın çıktı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürülen yangında bir fabrika ile 2 iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi, 4 iş yeri hasar gördü.
Yenice Mahallesi Osmanbey Caddesi'ndeki, lokanta, ev, mobilya yedek parça, koltuk, boyahane ve üretim imalathanelerinin bulunduğu mobilya sanayisindeki bir üretim fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.
Olay yerine gelen İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 4 araçla yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında yanan binanın duvarı devrildi. Vatandaşlar ve itfaiye erleri kaçarak son anda kurtuldu.
Araçlardaki suyun bitmesi nedeniyle yangın, fabrikanın yanındaki diğer üretim tesislerine sıçradı. Bu sırada vatandaşlar, itfaiye ekiplerine tepki göstererek saldırmaya çalıştı. Polis ekipleri araya girerek vatandaşları uzaklaştırdı.
Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken vatandaşlar, itfaiye erleri, polisler ve gazeteciler imalathanelerde bulunan koltukları dışarı çıkardı.
Yangın, çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla yaklaşık 3 saat sonra söndürüldü. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için araştırma yapılıyor.
Yangında, 3 bin metrekarelik alana sahip, içinde üretim bölümü ile mağaza bulunan bir fabrika ile 2 iş yeri tamamen kullanılmaz hale geldi, 4 iş yerinde de hasar oluştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın