İzmir'de MLKP ve TKEP/L operasyonu: 11 gözaltı

İzmir polisi, kentte referandum öncesi kaaos yaratmak için bombalı eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü MLKP ve TKEP/L üyesi olduğu ileri sürülen 11 kişiyi, 9 adrese düzenlenen operasyonlarla gözaltına aldı.
İzmir'de MLKP (Marksist Leninist Komünist Parti) ve TKEP/L'ye (Türkiye Komünist Emek Partisi/Leninist) yönelik 9 adrese düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
Samsun'da MLKP operasyonu: 6 gözaltı
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, özellikle referandum öncesi olası saldırılara karşı önlemlerini arttırdı.
Tunceli’de MLKP operasyonunda 3 kişi tutuklandı
Terör örgütlerinin, kentte kaos yaratmak için eylem hazırlığı yaptığına yönelik duyumlar alan istihbarat birimleri, saldırı planlayan kişilerin saklandıkları adresleri tespit etti.
Farklı semtlerde 9 adres belirleyen terör ve istihbarat birimleri, özel hareket timleriyle sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
Terör örgütleri MLKP ve TKEP/L üyesi olduğu belirtilen 11 kişi gözaltına alındı.
Saldırılar için planlama aşamasında oldukları bildirilen zanlılarla birlikte çok sayıda örgütsel dokümanın da ele geçirildi kaydedildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Diyarbakır'da korkunç trajedi: 9 yaşındaki Yasemin, bıçaklanarak öldürüldü
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!