Kahvehanede silahlı kavga: 2'si ağır 5 yaralı

Adana’da, bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kavgada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Adana’da, bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kavgada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Olay, Yüreğir İlçesi Akdeniz Mahallesi 391 sokakta bulunan kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sergen Z. Akrabası Cem Z. ile kahvehanede beraber oturan Sezgin K., Fırat, K. ve Suat B. arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı.
Pompalı tüfekle ateş açtı
Kavganın büyümesiyle, Cem Z. pompalı tüfekle ateş açtı. Daha sonra silahlı kavga kahvehane dışına kadar çıktı, iki grupta birbirine karşılık vermeye başladı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan 5 kişi kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan 2 kişinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Yaralılardan Cem Z. tedavisinin ardından, gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)