'Kız-erkek yan yana oturamaz' diyen müdür açığa alındı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, bir ortaokulda kız ile erkek öğrencilerin yan yana oturmasını istemediği iddia edilen okul müdürünün açığa alındığını bildirdi.
Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Merkez Akdeniz ilçesindeki bir ortaokulun müdürü H.H.A. hakkında, öğretmenlerle yaptığı bir toplantıda, kız ve erkek öğrencilerin yan yana oturtulmamasını istediği yönünde medyaya yansıyan haberler üzerine soruşturma başlatıldığını hatırlattı.
Batı'da çocuğa yönelik cinsel istismar nasıl cezalandırılıyor?
Canlı yayında mangala RTÜK inceleme başlattı
Okulda iddia edildiği gibi bir uygulamanın yapılmadığını belirten Koca, "Devletimizin eğitim sistemi bellidir, bu konudaki yönetmeliği de açıktır. Kimse isteğine göre bunu değiştiremez. Müfettişler gereken incelemeleri yaptı ve soruşturmanın selameti açısından okul müdürünün açığa alınmasının uygun görüleceğini aktardı. Biz de Sayın Valimize ilettik ve Müdür Bey açığa alındı."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama