Köpek cinayetinde karar açıklandı

Eskişehir’de ’köpek’ meselesi yüzünden kavga ettiği bir kişiyi av tüfeği ile vurarak öldüren sanık 15 yıl hapse mahkum edildi.
Eskişehir’de ’köpek’ meselesi yüzünden kavga ettiği bir kişiyi av tüfeği ile vurarak ölümüne sebep olan sanık 15 yıl hapse mahkum edildi.
Olay, 11 Ekim 2016 tarihinde Seyitgazi ilçesi Ayvalı köyünde meydana gelmiş, ’köpek’ meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası çobanlık yapan Uğur Karakaya, Halil İbrahim B. tarafından tüfekle vurulan olay yerine hayatını kaybetmişti.
Olayla ilgili açılan davada sanığın yargılanmasına 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanıldı. Davaya tutuklu sanığın yanı sıra Uğur Karakaya’nın yakınları ve avukatlar katıldı. Duruşmada son sözleri sorulan sanık Halil İbrahim B., "Pişmanım. Benim üzerime çok geldi. Önce Allah’a, sonra adalete sığınıyorum" dedi.
Mahkeme heyeti, sanığın cinayeti tahrik altında işlediğine karar vererek, 15 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit