Osmaniye'de HDP eş başkanı tutuklandı

Osmaniye'de terör örgütü PKK'ya üye olduğu ve örgüt propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına HDP il eş başkanının da aralarında olduğu 8 kişi tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 12 Ocak'ta düzenlenen operasyonlarda aralarında HDP il eş başkanı Yüksel Tecik, merkez ilçe eş başkanı Celal Korkmaz'ın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerden 2'si savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, 12 şüpheli ise adliyeye sevk edildi. HDP il eş başkanı Yüksel Tecik ile merkez ilçe başkanı Celal Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!