Senegalliyi Kumkapı'da 3. kattan attılar

Kumkapı'da para yatırmak için gittiği postanede sıra yüzünden kavga eden Senegal uyruklu Seydou Nourou Kente (25), 4 kişi tarafından 3. kattan aşağıya atıldı.
Yaralanan Seydou Nourou Kente hastanede tedavi altına alınırken, polis 4 saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.Kumkapı, Saraç İshak Mahallesi, İbrahimpaşa Yokuşu Sokak üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen olay, görgü tanıklarının anlatımına göre şöyle gelişti:
KUMKAPI'DAKİ VAHŞET BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ
Para yatırmak için postaneye giden Senagal uyruklu Seydou Nourou Kente, sıra yüzünden bir kişiyle tartıştı. Tartışma sırasında, bu kişi, telefon ederek arkadaşlarını çağırdı. Kente de arkadaşlarını çağırınca, postanede iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında, Seydou Nourou Kente 3. kat penceresinden aşağıya atıldı. Kente yaralı şekilde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Senegallinin kafasının alın bölgesinde ezilme meydana geldiği, kalçasının da kırıldığı öğrenildi. Polise ifade veren Seydou Nourou Kente, “Sıra yüzünden bir kişi ile kavga ettim. O arkadaşlarını çağırınca, ben de çağırdım. Kavga sırasında biri kaldırıp beni pencereden aşağı attı" dedi. Şırnak'ta zırhlı araca roketli saldırı!
Olaydan sonra harekete geçen polis, olayın şüphelileri Hakan Y., Süleyman Y., İsa Y. ve Hasan T.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin, sorgularında, kavga ettiklerini, ancak Senegalliyi 3. kattan aşağıya kimin attığını bilmediklerini söyledikleri öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...