Silopi'de tuzaklanan bomba patladı: 1 çocuk yaralandı

Şırnak Silopi'de PKK'lı teröristlerce bir hendeğe tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu bir çocuk yaralandı. Polis, ilçedeki bir evde yaptığı aramada 11 basınç ve parça tesirli el yapımı patlayıcı ile 4 av tüfeği ele geçirdi.
Polis ekipleri PKK'lı teröristlerin Dicle ve Ofis mahallelerinde cadde ve sokaklara kazdığı hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak için zırhlı araçlarla bölgeye gitti.
Bölgede pusu kuran teröristlerce uzun namlulu silahlarla çalışan ateşe, polisin de karşılık vermesiyle çatışmada yaşandı.
Bu sırada polislerden kaçan bir çocuk hendekteki PKK'nın el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralandı. İlk müdahalesi Silopi'de yapılan yaralı çocuk daha sonra Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Bülent Arınç: "Birilerine olan sevgimi biraz kaybetmiş olabilirim"
Mahallelerde çalışmalarını sürdüren polis, patlama yerinde 2'si yaşı küçük 3 kişiyi gözaltına aldı. Bölgede bir evde yapılan aramada ise 11 basınç ve parça tesirli el yapımı patlayıcı ile 4 av tüfeği ele geçirildi. Polis ekipleri iki mahalledeki hendekleri kapatıp, barikatları kaldırdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?