'Şortlu kadın' ile tehdit soruşturmasında zanlı serbest bırakıldı

Bursa'da, yolcu olarak bindiği metroda, kulaklıkla müzik dinlerken sataşılan gence sahip çıkan iki kadın yolcuya, hakaret ettikten sonra "Ben sizin hakkınızı koruyorum. Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsunuz, hala konuşuyorsun. Kes lan sesini" diye bağırıp küfür ettiği öne sürülen kişinin kimliği tespit edildi. Polis tarafından gözaltına alınan ve suçlamayı kabul etmeyen 60 yaşındaki M.A. ifadesinin alınması ardından serbest bırakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Deniz K, isimli kadın, Bursaray'da bir erkek yolcunun sözle saldırısına uğradığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bursaray'da yaşandığı iddia edilen olay ile ilgili hareket geçen Bursa polisi Bursaray istasyonlarındaki güvenlik kameralarından şahsı tespit etti. 60 yaşındaki M.A., gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'nde getirildi.
'Şortlu kadın' tehdidini savuran kişi tespit edildi
'Tartıştık ama taciz etmedim'
M.A. polise verdiği ifadesinde, yüksek sesle müzik dinleyen bir genç yüzünden aralarında tartışma çıktığını, sözlü olarak tartıştıklarını söyledi. M.A.'nın "Ben kimseyi şortlu kadın ile tehdit edip, küfürlü konuşmadım. Sadece sözlü olarak tartıştık" dediği öğrenildi. M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...
Özgür Özel'e saldırı! Ahmet Hakan yazdı: Alçakça, kalleşçe şerefsizce