hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2016 LYS Edebiyat soruları ve cevapları

    2016 LYS Edebiyat soruları ve cevapları
    expand

    2016 Yılında düzenlenen LYS-3'te bulunan Türk Dili ve Edebiyatı sorularına ve cevaplarına ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişim sağlanabilmekte.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yıl milyonlarca öğrenci, üniversiteye geçiş için YGS ve LYS'ye katılmakta, aday öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından bir taneside, geçmiş yıllarda çıkmış sorular olmakta. Öğrenciler geçmiş yıllarda çıkan sorulara bakarak, gelecek tahminlerinde bulunmakta. 

    2016 LYS Matematik Soruları ve Cevapları

    Uzmanlar Çıkmış Soruları Tavsiye Ediyor

    Uzmanların en büyük tavsiyelerinden bir tanesi, adayların geçmiş yıllarda çıkmış olan soruları incelemesi ve bunların yanıtlamalarını önermekte. Bu işlemin öğrencilere sınav tecrübesi kazandıracağı belirtilmekte. Bunun dışında öğrenciler geçmiş yıllarda çıkan soruları inceleyerek, ÖSYM'nin soru tarzları hakkında'da fikir sahibi olabilmekte. 

    2016 LYS Coğrafya Soruları ve Cevapları

    ÖSYM Paylaşıyor

    Her yıl sınavların ardından, ÖSYM sınavda çıkan soruları ve cevap anahtarlarını resmi internet adresinden paylaşmakta. Adaylar, ÖSYM'nin resmi internet adresini ziyaret ederek, geçmiş yıllara ait çıkmış olan soruları ve cevapları görüntüleyebilmekte. Bu sayede adaylar, soru tarzları hakkında ciddi fikirler edinebilmekte.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2016 LYS-3 Edebiyat soruları ve cevapları için TIKLAYINIZ.