Beşiktaş İstanbul'dan taşınıyor!

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Beşiktaş Ligin ikinci yarısında oynayacağı 9 iç saha maçını İstanbul dışında oynama kararı aldı. Siyah beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Metin Albayrak CNN Türk'e yaptığı açıklamada karara taraftarın tepki göstermesini beklemediklerini söyledi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Stadını yenilediği için bu sezon iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadında oynama kararı alan Beşiktaş, ligin ikinci yarısı için karar değişikliği yaptı.

CNN Türk spora açıklama yapan Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Olimiyat Stadındaki olumsuzluklar nedeni ile yönetim kurulunun böyle bir karar aldığını söyleyerek, 'İkinci yarıda ligde oynayacağımız 9 iç saha maçımızı Konya Arena, Ankara 19 Mayıs ve Osmanlı Statları ile Başakşehir Fatih Terim Stadında oynayacağız. Fikstürde diğer takımların uygunluklarına göre planlamamızı yapacağız. Sanıyorum sadece 1 maçımız Fatih Terim Stadında oynanacak diğer maçlar İstanbul dışında yapılacak. Liverpool ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçı ise Atatürk Olimpiyat Stadında olacak' dedi.

Beşiktaş Alexander Milosevic'i borsaya bildirdi

Albayrak, sezon başında Atatürk Olimpiyat Stadı için kombine alan İstanbul'daki Beşiktaş taraftarlarının karara nasıl bir tepki göstereceğine yönelik soruya ise 'Konya'daki maçlarımızda gördük ki Anadolu'da seyirci problemi yaşamıyoruz. Bu bir sorun doğurmaz' ifadelerini kulandı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Karara İstanbul'da yaşayan ve takımlarını izlemek için kombine kart alan Beşiktaş taraftarlarının nasıl tepki göstereceği ise merak konusu oldu.

Erkan Zengin transferi neden arapsaçına döndü?

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow