Beşiktaş taraftarından dünyada bir ilk

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Beşiktaşlı taraftarlar, Benfica mücadelesindeki ilk düdüğün çalmasının ardından işitme engellilere farkındalık yaratmak için 1 dakika boyunca sadece işaret diliyle tezahüratta bulunacak.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İnönü Stadı'nda oynanan Gençlerbirliği maçında 142 desibel ile ses rekoru kıran ve Guinness Rekorlar Kitabı'nda giren Beşiktaş, dünyada bir ilki daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Benfica ile oynanacak maçta taraftarlarının desteğiyle 1 dakika boyunca sessiz tezahürat yapacak.

Beşiktaş'a Benfica maçı öncesi güzel haber

Irkçılığa ve işitme engellilerin sorununa dikkat çekilecek

Maçın başlama düdüğü ile birlikte bir anda susarak bir dakika boyunca işaret diliyle 'Irkçılığa hayır' ve 'Kara Kartal' diye bağıracak olan Beşiktaşlı taraftarlar, böylelikle ırkçılık sorununa ve işitme engellilerin yaşadıkları problemlere dikkat çekecek.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow