Galatasaray - Arsenal: 1-4 MAÇ ÖZETİ
Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında evinde İngiliz devi Arsenal'i ağırladı. Sarı kırmızılılar İngiliz ekibine 4-1 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ilk yarısı misafir takımın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Arsenal'in golleri Podolski ve Ramsey'den (2) geldi. İkinci yarıya daha istekli başlayan Galatasaray bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Wesley Sneijder serbest vuruştan çok klas bir gol buldu fakat maçın saniyesinde Podolski kendisinin ikinci takımının ise 4. golünü atarak skoru belirledi.
TATSIZ REKOR
Galatasaray yediği gollerle Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol yiyen Türk takımı oldu.
32 ŞUT
Öte yandan sarı kırmızılılar daha önceki performanslarıyla kıyaslanınca ilginç bir istatistiğe imza attı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde şut sıkıntısıyla boğuşan Galatasaray bu maçta Arsenal kalesine tam 32 şut gönderdi.
Hamit Altıntop iki futbolcuyu işaret etti: Tartışılır
Galatasaray Beşiktaş'ın gol yeme rekorunu kırdı!
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Muslera sonrası kaleci transferinde gaza basıldı! Galatasaray için 3 aday...
Ballon d’Or favori listesi değişti! Messi ve Ronaldo yıllar sonra yok
FENERBAHÇE KOMBİNE BİLET SATIŞI: Fenerbahçe Kombine Fiyatları Ne Kadar? Biletler Ne Zaman Satışa Çıkacak? Fenerbahçe Kombine Biletleri Nereden Alınır?
Fenerbahçe'de transfer gündemi çok yoğun! Değişiklikler kapıda...
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin genç yıldızını Premier Lig'e istiyor!