2+1 aldığı ev 1+1 çıktı

{ title }

SONRAKİ VİDEO

Kocaeli'de 2+1 ev alan Serkan Akyol isimli vatandaş, satın aldığı evin aslında 1+1 olduğunu ve dönüştürülerek satıldığını ifade etti. 74 metrekare 2+1 olan evin yatak odasının tavanından üst katların tuvalet giderlerinin olduğunu belirten Akyol, mahkemeye başvurduklarını ifade etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bir firmada makine imalat ustası olarak çalışan Serkan Akyol, 2013 yılında Derince Sırrıpaşa Mahallesi Engin Caddesi'nde 3 katlı binanın zemin katındaki daireyi banka kredisi kullanarak 76 bin liraya satın aldı. 74 metrekare 2+1 olan evin yatak odasında kartonpiyer ile kolon görünümü verilen yerden geçirilen borudan geçen su seslerinden rahatsız olan Serkan Akyol, Derince Belediyesi'ne gitti.

Proje üzerinde yapılan incelemelerde Serkan Akyol'un 2+1 olarak satın aldığı dairenin 1+1 olduğu, dairede değişiklikler yapıldığı tespit edildi. Serkan Akyol, Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak şikayette bulunurken, konut bedelinin iadesini talep etti. Bilirkişinin yaptığı incelemede 1+1 olan evin projesinde değişiklik yapıldığı, banyo ve tuvaletin yerinin değiştirildiği tespit edilirken, mahkeme devam ediyor.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow