Binali Yıldırım: Şehit ve yaralılar var
Başbakan Binali Yıldırım, Giresun'da askeri helikopterin düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, şehit ve yaralıların olduğunu söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Başbakan Binali Yıldırım, "Toplam 15 kişi Giresun'a dönüş yolunda, henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde helikopter kaza kırıma uğruyor. Net bilgiler elimizde yok. Yaralılar var, vefat olduğu yönünde haberler var. Gelişmeleri takip ediyoruz. Sayılar teyide muhtaç olduğu için söylememiz doğru olmaz ama kurtulanlar var, kurtulamayanlar var. Şehitlerimiz var, yaralılar da var. Enkaza ulaşıldı ve yaralılar hastaneye götürüldü. 5 veya daha fazla yaralı var. Vali ve Başbakan Yardımcısı olay yerindeler, şu anda verebileceğim bilgiler bu." dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)