'Burada FETÖ'cü var' dedi, kayboldu
36 yaşındaki denizci Kadir Köroğlu'ndan 11 Haziran'dan beri haber alınamıyor. En son İstanbul açıklarındaki kuru yük gemisinde olduğu bilinen Köroğlu için ailesi endişeli. Şüpheler geminin mürettebatı üzerinde yoğunlaşıyor. Ailenin bir de iddiası var. Kayıp denizcinin kendilerine, gemide FETÖ lideri Fethullah Gülen'in kitaplarının okunduğu yönünde bilgi verdiğini, ayrıca sahil güvenliğe ihbarda bulunduğunu söylüyorlar.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı