Davutoğlu'ndan Alevi önderlere "PKK ve IŞİD'i defetme" çağrısı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Alevi kanaat önderleriyle Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Buluşmanın amacının "teröre karşı kardeşlik çağrısı" olduğunu söyledi. IŞİD ve PKK'yı, "Defedilmesi gereken şerler" diye tanımladı. Davutoğlu, Alevi kanaat önderlerine "Gelin elele verelim" diye seslendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı