Özgecan Aslan'ın babası konuştu: ''Allah rahmet eylesin''
Özgecan Aslan'ın katilin Suphi Altındöken'in cenazesi defnedilemiyor. Gömülecek mezarlık da bulunmuyor, cenazeyi taşımak isteyen araç da. Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan CNN TÜRK'ten Saynur Tezel Özgentürk'e konuştu. Kızının katilinin defnedilememesi hakkında ise, ''Oh olsun diyemeyiz. Dinimizce o kişinin ama bir dağın ama bir ovanın başına gömülmesi gerekiyor. Gitsinler, dua etsinler demiyorum ama ben Allah rahmet eylesin diyorum'' dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?