Sedat Peker'den Avrupa ülkelerine tehdit
Türk Bakanların referandum çalışması için Almanya'da toplantı düzenlemelerine izin verilmemesine, Sedat Peker tepki gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sedat Peker, Twitter'dan paylaştığı videolu mesajda, Avrupa Birliği (AB) ülkelerini hedef aldı.
Alman makamların evet mitingi yapmak isteyenlere yasak koyduğunu ifade eden Peker, hayır mitinglerin serbest olduğunu vurguladı. Avrupa'da hayır mitingi yapanları "terörist" olarak nitelendiren Sedat Peker, AB'nin Türkiye'de referandumda evet çıkmaması için var gücüyle çalıştığını iddia etti.
AB ülkelerine uyarıda bulunan Sedat Peker, "Hayata korkusuzca bakanlar ölümden de korkmazlar öğretisiyle yetişen neslimizin Avrupa'nın her noktasında Gezi olaylarından çok daha beter olan şeyleri nasıl yapabileceğimizi, o gün geldiği zaman tam olarak öğrenecekler" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın