Semih Çetin ile Bertan Nogaylaroğlu'nun NATO - Avrasya tartışması
15 Temmuz darbe girişimi ve TSK içindeki FETÖ yapılanmasının ele alındığı CNN TÜRK'teki Türkiye'nin Gündemi Programında eski askerler arasında NATO tartışması yaşandı. Emekli Tümamiral Semih Çetin, TSK'ya yönelik Balyoz kumpasının ardında ABD ve Cemaatin bulunduğunu söyleyerek, "Türkiye ABD'ye muhtaç falan değil. Türkiye, Türkiye'den yönetilir" diyerek NATO'dan çıkılmasını ve Şangay 5'lisi ile birlikte hareket edilmesini önerdi. Emekli Tümgeneral Bertan Nogaylaroğlu ise bu görüşe, "Biz ABD'nin de NATO'nun da içinde oluruz. Biz yeter ki orada nasıl onurlu duracağımızı bilelim. Avrasya'ya gidin orada da aynı muameleyi görürsünüz, hiçbir şey değişmez. Orası daha da bataklık. Orada daha da beter durumda kalırsınız. Sorun bulunduğunuz yer değil, sorun kendinizde" sözleriyle karşı çıktı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı