hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    7878 onay mesajı nedir, ne anlama geliyor? Vodafone 7878 neyin numarası, dolandırıcı mı?

    7878 onay mesajı nedir, ne anlama geliyor Vodafone 7878 neyin numarası, dolandırıcı mı
    expand

    Telefonlarına gelen 7878 onay mesajı için arama yapan Vodefone kullanıcıları numaranın ne anlama geldiğini merak ediyor. Cep telefonlarına gelen 7878 onay mesajının dolandırıcılıkla bir bağlantı olup olmadığını sorguluyor. Peki, 7878 onay mesajı nedir, ne anlama geliyor? Vodafone 7878 neyin numarası, dolandırıcı mı? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Vodafone 7878 nedir, 7878 onay mesajı ne anlama geliyor, mobil ödeme sözleşmesi nedir” sorgulaması kullanıcıların telefonlarına gelen mesaj sonrasında aratılıyor. Cep telefonlarına gelen 7878 onay mesajı nedeniyle şüpheye düşen vatandaşlar 7878 onay mesajı hakkında araştırma yapmaya başladı.

    7878 NE NUMARASI?

    7878 Vodafone Mobil Ödeme numarasıdır. Vodafone Mobil Ödeme; Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapacağınız alışverişlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirmenize, işlem tutarını direkt faturanıza yansıtarak veya bakiyenizden düşerek kolayca ödemenize imkan tanıyan hızlı, pratik ve güvenli bir ödeme yöntemidir.

    7878 ONAY MESAJI NEDİR?

    7878 onay mesajı ise mobil ödeme açma ve kapama işlemi için gerçekleşmektedir. Bu işlemi yönlendirmek için;

    MOBILODEME AC veya MOBILODEME KAPAT yazıp 7878’e ücretsiz gönderebilirsiniz

    7878’den gelen onay mesajına cevap verilerek, mobil ödeme sözleşmesini kabul edebilir ya da reddederek mobil ödeme sözleşmesini geri çevirebilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MOBİL ÖDEME SÖZLEŞMESİ NEDİR?

    Vodafone mobil ödeme sözleşmesini onayladığınız takdirde; App Store, Google Play, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapılacak alışverişler saniyeler içerisinde gerçekleştirilebilir. İşlem tutarı ise direkt olarak faturanıza yansıtılabilir ya da kişinin bakiyesinden düşülerek kolayca ödeme imkanı sağlanabilir. Bu durum da hızlı, pratik ve güvenli bir ödeme yöntemi olarak tanımlanabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow