Aşırı sıcaklar kâbus oldu: Yunan adalarında kaybolan 3 turist aranıyor

Yunanistan’da kaybolan biri ABD ikisi ise Fransa vatandaşı olan üç turisti arama çalışmaları sürüyor.
CNN International’da yer alan habere göre Amorgos (Yamurgi) adasında kaybolan 59 yaşındaki ABD vatandaşı Albert Calibet’ten 11 Haziran’dan beri haber alınamıyor. Kaybolduğu gün termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği belirtiliyor.
Eskinos’ta ise yürüyüşe çıkan 64 ve 73 yaşlarındaki iki Fransız kadın turistin kaybolduğu açıklandı.
Son haftalarda Yunan adalarında aşırı sıcakta yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan veya hayatını kaybeden turist vakaları haberlere sıklıkla yansıyor.
5 Haziran’da Sömbeki adasında çıktığı yürüyüş sırasında kaybolan İngiliz televizyon sunucusu ve sağlıklı yaşam gurusu Michael Mosley'nin cansız bedeni Agia Marina plajı yakınlarında kayalık bir bölgede 4 gün sonra bulunmuştu. Mosley'nin kaybolduğu gün hava çok sıcaktı ve yürüdüğü bölge kayalıktı. Otopsi sonucunda Mosley'nin doğal yollardan öldüğü açıklanmıştı.
Mathraki'de kaybolan ve kimliği açıklanmayan bir Amerikalı turist de Pazar günü ölü bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Almanya’da ‘casus’ şoku! Hedefte Alman savunma şirketi mi vardı?
ABD sabah akşam bunu tartışıyor: 100 ADAM 1 GORİLİ DÖVEBİLİR Mİ?
Füzeler ateşlendi, Kim Jong-un izledi! Yeni savaş gemisinden test atışı yapıldı: Donanmaya ‘nükleer’ talimat…
Trump'tan ikinci başkanlık dönemine ilişkin açıklama: 100 günde 100 yılın en köklü değişimini gerçekleştirdik!
İspanya ve Portekiz'deki elektrik kesintisinin nedeni ne? İşte öne çıkan 4 senaryo...