Ölüm yolculuğuna kura ile gitmişler

Fransa'da düşen Alman uçağında bulunan yolcuların ilginç hayat hikayeleri, ortaya çıkmaya başladı.
Gelsenkirchen kenti yakınlarındaki Haltern kasabasında bulunan Joseph-König-Gymnasium Lisesi'nden İspanya'ya giden ve düşen uçakta olduğu öğrenilen 16 öğrencinin, okulda kura çekimiyle belirlendiği belirtildi.
İspanya-Almanya arasında yapılan öğrenci değişim programına, söz konusu okuldan 40 öğrencinin gitmek istemesiyle, 16 ile sınırlı olan grup için kura çekimi yapıldığı belirtildi.
Çekilen kura ile belirlenen ve henüz isimleri açıklanmayan 16 öğrenciye, iki de öğretmenin eşlik ettiği açıklandı. Uçak kazasının duyulmasıyla dün, eğitime kapatılan Joseph-König-Gymnasium adlı okulda, bu sabah Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Eğitim Bakanı Sylvia Löhrmann'ın katılımıyla bir matem töreni yapıldı.
Basına kapalı olarak yapılan törende, okul öğretmenleri, okul idaresi ve öğrenci ailelerinin de bulunduğu belirtildi.
"Uçak düşerken pilotlar baygındı" iddiası
Kaza yerindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdiler
İspanya'da uçak kazasıyla ilgili "ırkçı" tweet'lere soruşturma
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... İran'dan füze salvosu! Adım adım "Sadık Vaad 3"
Hindistan’daki uçak kazasında son durum: Modi enkazı gezdi
10 soruda İsrail'in İran'a saldırısı: Neler yaşandı ve neler olacak?
Facianın ardından! Dünya korku içinde izledi
HİNDİSTAN UÇAK KAZASI: Hindistan'da Düşen Uçak Hangi Firmaya Ait? Hindistan Yolcu Uçağında Kaç Kişi Vardı? Ölü Yaralı Sayısı Kaç? Hindistan Uçak Kazasında Yolcuların Uyrukları Belli Oldu!