Ve Yemen'de resmen darbe...

Yemen'de kontrolü ele geçiren Şii Husiler yönetimi devraldıklarını açıkladı. Husiler, parlamentoyu feshetti, geçici parlamento ve başkanlık konseyinin kurulacağını açıkladı.
Eylül ayından beri başkent Sanaa'yı kontrollerinde tutan husiler, iki hafta önce Cumhurbaşkanı el Hadi'nin sarayı ve evine saldırmıştı. Ardından hükümet ve cumhurbaşkanı istifa etmişti. Husiler ülke yönetimini devraldıklarını açıkladı. İlk icraat olarak parlamentoyu feshettiler, geçici parlamento kurulacağını açıkladılar. Yeni parlamentonun ilk işi yeni anayasayı yapmak olacak.
Husiler diğer yandan geçici bir başkanlık konseyinin de kurulacağını duyurdular. Başkanlık konseyi 5 üyeden oluşacak.. Türk dışişleri dün Yemen'e seyahat etmeyin, Yemen'deyseniz orayı terk edin uyarısı yapmıştı.
Cüneyt Özdemir 5N1K'da ''Kedicikleri'' konuk etti!
"Grinin 50 Tonu"ndan daha seksi 11 kült film!
11 Eylül sanığı: "Suudi Arabistan El Kaide'ye milyonlarca dolar bağışladı"
Rapçi Akon "Merhaba Kürdistan" dedi ve video yayınladı
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Lavrov, müzakereler için Vatikan'ı uygun bulmadı: “Ortodoks ülkelerin, Katolik topraklarında tartışması…”
Kim Jong Un Küplere Bindi! Her Şey Gözleri Önünde Oldu: Dünyanın Konuştuğu Görüntüler…
ABD binlerce askerini geri mi çekecek? WSJ: Hint-Pasifik genelinde alarm yaratabilir!
Kongre’de Rusya Hazırlığı: Trump’ın Olası Vetosuna Hazırlıklılar! "Yeni Anlamış"...
Bakan Bayraktar Emevi Camisi'ni ziyaret etti