hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Üniversitesi AKSİS online kayıt yenileme: AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek, harç ücreti hangi bankaya yatırılacak?

    İstanbul Üniversitesi AKSİS online kayıt yenileme: AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek, harç ücreti hangi bankaya yatırılacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    AUZEF 2023-2024 bahar yarıyılı AUZEF kayıt yenileme işlemi öğrencilerin gündeminde yer alıyor. İstanbul Üniversitesi Açıktan ve Uzaktan Eğitim kayıt yenileme sonrası ders seçim işlemleri tamamlanacak. Peki, AUZEF kayıt yenileme ne zaman bitecek, harç ücreti hangi bankaya yatırılacak? İşte İstanbul Üniversitesi AKSİS online kayıt yenileme ekranı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Üniversitesi AUZEF kayıt yenileme işlemiyle ilgili araştırmalar sürüyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2023-2024 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme kılavuzu yayımlandı. Bahar yarıyılı AUZEF kayıt yenileme işlemi öğrenci şifresi ve referans numarası ile tamamlanacak. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AUZEF bahar yarıyılı kayıt yenileme tarihlerini duyurdu. 

    AUZEF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? 

    Takvime göre, bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 19 Şubat 2024 tarihi itibariyle başlayacak. 

    KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇİM TAKVİMİ

    Kayıt Yenileme İşlemleri: 19.02.2024 – 25.03.2024

    Ders Ekle-Sil Tarihleri: 18.03.2024 – 25.03.2024

    Üstten Ders Alma Tarihleri: 18.03.2024 – 25.03.2024

    AUZEF KAYIT YENİLEME 2024 NASIL YAPILIR?

    AUZEF bahar dönemi kayıt yenileme işlemi referans numaranızı almak için http://aksis.istanbul.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreniz ile otomasyon sistemine giriş yapınız. AKSİS sistemine (https:/aksis.istanbul.edu.tr/) giriş yaptıktan sonra “Harç Bilgileri” kısmından “Referans Numara’sına ulaşabilirsiniz. Online ödeme işlemini gerçekleştirmek için aynı sayfada yer alan “Ödeme Yap” butonunu tıklayınız. Karşınıza gelecek ekranda ilgili alanları doldurarak ödeme işlemini online yapabilirsiniz. Referans numaranız olmadan Halkbank Şube/ATM’lerinden ödeme yapamazsınız. Halkbank ATM ve şubelerden ödeme yaparken referans numaranızın doğru olduğundan emin olunuz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AUZEF KAYIT YENİLEME HARÇ ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

    AKSİS sistemine giriş yapan öğrenciler kayıt yenileme işlemi ücretini Halkbank üzerinden gerçekleştirecekler. Kayıt yenileme işlemi için referans numaranız ile dönem ücretini ödemeniz yeterlidir. Ödemenizi Referans numarası ile Halkbank Şube/ATM’lerinden gerçekleştirebilir ya da AKSİS sistemi üzerinden online ödeme yapabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow