hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 26 Ocak 2022! Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira? FED faiz kararı öncesinde altın fiyatları!

    Altın fiyatları 26 Ocak 2022 Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira FED faiz kararı öncesinde altın fiyatları
    expand

    Altın fiyatları haftanın üçüncü gününde ekonomiyi ve altın yatırımı yapanların gündeminde. Çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar? Gram altın kaç lira/TL? İşte 26 Ocak 2022 altın fiyatları anlık bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Döviz kurlarından yaşanan sert düşüş sonrasında altın fiyatlarının son durumu merak ediliyor. Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu takip ediliyor. Haftaya yatay bir seyir başlayan ons altın, geçen hafta ulaştığı 1.835 dolar üstü seviyeleri koruyarak 1.844 dolar civarında işlem görüyor. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında son durum…

    ALTIN FİYATLARI 26 OCAK 2022 ANLIK

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 26 Ocak 2022 Çarşamba günü 802 lira seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan çeyrek altın bugün 1. 303 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.321 lirada bulunuyor.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın bugün 2.607 liradan alınıyor, 2.642 liradan satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    5 bin liranın üzerindeki konumuyla alıcısını zorlayan cumhuriyet altını ise haftanın ikinci gününde 5 bin 213 liradan geri alınırken, 5 bin 263 liradan da satışa sunuluyor.

    Altın fiyatları 26 Ocak 2022 Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira FED faiz kararı öncesinde altın fiyatları
    ALTIN YORUMU

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borsalarda ve kripto paralarda büyük çöküşler yaşanırken güvenli liman olarak bilinen altın sağlam duruşunu korumaya devam ediyor. Vatandaşların odağında 25 Ocak'taki FED’in faiz kararı yer alıyor. Analistler Jerome Powell’ın 26 Ocak’ta yapacağı konuşma sonrası ons altında geri çekilme olacağını ifade ediyor. Ayrıca analistler altın gram fiyatının kritik seviyede olunduğunun altını çizerek yukarı yönlü yükseliş için tahminde bulundular. Gram altın için 788 - 800 Türk lirası aralığının kritik olduğunu söyleyen analistler bu eşiğin aşılmasıyla 950 TL seviyelerine doğru bir yükselişin başlayabileceğini belirtiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow