hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın fiyatları 19 Mart 2022! Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç lira, TL?

    Hafta sonu altın fiyatları 19 Mart 2022 Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç lira, TL
    expand

    19 Mart 2022 günü en çok araştırılan ekonomik veriler arasında altın fiyatları yer alıyor. Hafta sonunu ilk gününde altın fiyatları sabahın erken saatlerinden bu yana takip ediliyor.  Altın fiyatları ons altının etkisiyle ve gündemdeki gelişmelerden kaynaklı olarak dalgalı seyrini sürdürüyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 19 Mart 2022 tarihli altın fiyatları..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son haftalardaki yükselişi sonrasında altında son durum 19 Mart 2022 itibarıyla yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda dolar kurundaki çıkışlar ons altının yükselişini ve iç piyasadaki altın türlerinin yönünü yukarı çevirdi. Uzun zamandır düşüş grafiğinde yer alan altın yatırımcısına son haftalarda kazandırdı. Ancak altın hafta başından itibaren düşüş eğilimine girdi. 

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    19 Mart Cumartesi günü kaydedilen güncel verilere göre ons altın bin 922 dolar. İç piyasadaki altın fiyatları da bu oranlarda dengelendi. Geçtiğimiz haftalarda 960 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 912 liradan işlem görüyor. 

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın bugün 1500 liranın üzerindeki konumunu korurken 1.481 liradan alınıyor. 19 Mart'ta çeyrek altının satış fiyatı ise 1.505 TL.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın bugün 2.970 liradan alınıyor, 3.013 liradan satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 6 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 5 bin 921 liradan alınırken 6 bin 004 liradan da satışa sunuluyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİGPARA VERİLERİNE GÖRE ALTIN FİYATLARI 19 MART 2022

    Hafta sonu altın fiyatları 19 Mart 2022 Çeyrek altın bugün ne kadar, gram altın kaç lira, TL

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow