hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı!

    Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı
    expand

    Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği duyuruldu. Yatırımcılar, şirketin halka arz detayları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Batı Ege Gayrimenkul halka arz ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var? İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Batı Ege Gayrimenkul'ün halka arzı ne zaman gerçekleşecek, hisse fiyatı ne kadar olacak ve borsadaki kodu ne?" sorgulamaları SPK'nın Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arzını onaylamasının ardından hız kazandı. Toplamda 870 milyon TL büyüklüğünde olan halka arz, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek. Şirketin hisseleri, talep toplama sürecinin ardından Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

    BATI EGE GAYRİMENKUL TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

    Batı Ege GYO halka arzı için talep toplama tarihleri 30 Kasım-1 Aralık olarak açıklandı.

    BATI EGE GAYRİMENKUL HALKA ARZ FİYATI NEDİR, KAÇ LOT VERİR?

    1 TL nominal değerli paylar 3,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacaktır. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yapılacak payların alımı için T1 ve T2 bakiyelerini kullanılamayacak. Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin halka arz açıklık oranı 35,58%’tür. Toplamda 290 milyon adet lot dağıtılacaktır.

    BATI EGE GYO HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

    Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracı kurumuyla talep toplama işlemlerine başlayacak olan Batı Ege GYO halka arzı katılım endeksine uygun olup olmadığı henüz belli olmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BATI EGE GAYRİMENKUL YATIRIM'IN BORSA KODU NE?

    Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hissesinin sembolü “BEGYO” olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow