hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bien halka arz tarihleri (talep toplama) ne zaman? Bien halka arz hisse fiyatı ve kodu! Bien Yapı halka arz eşit mi, oransal mı, kaç lot veriyor?

    Bien halka arz tarihleri (talep toplama) ne zaman Bien halka arz hisse fiyatı ve kodu Bien Yapı halka arz eşit mi, oransal mı, kaç lot veriyor
    expand

    Geçtiğimiz hafta Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi halka arz oluyor. Toplamda iki gün sürecek Bien Yapı halka arz detayları araştırılıyor. Peki, Bien halka arz tarihleri ne zaman? Bien Yapı halka arz eşit mi oransal mı? İşte Bien halka arz hisse fiyatı ve kodu...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SPK'dan gelen onay sonrası Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi halka arz işlemi başladı. BİEN artan üretim ve satış hacmi dolayısıyla halka arz gelirlerini işletme sermayesini güçlendirmek amacıyla kullanacak. Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arzına katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiye kullanımı olmayacaktır. Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) payları halka arz olmasının ardından Yıldız Pazar'da işlem görecektir.

    BİEN YAPI NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

    Ak Yatırım, Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım konsorsiyum liderliğinde yürütülecek Bien Yapı halka arz tarihi 11-12 Mayıs 2023 olarak açıklandı. Halka arz için talep toplama süresi 2 gün olarak belirlendi.

    BİEN YAPI HİSSE KODU VE FİYATI NEDİR?

    Bien Yapı hisse kodu “BIENY” olacak. Sermaye artırımı yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzda, hisse fiyatı 42,80 TL olarak belirlendi.

    BİEN YAPI HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

    Bien Yapı halka arzının büyüklüğü 3,7 milyar TL olarak açıklandı.

    Bien halka arz tarihleri (talep toplama) ne zaman Bien halka arz hisse fiyatı ve kodu Bien Yapı halka arz eşit mi, oransal mı, kaç lot veriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİEN YAPI KAÇ LOT VERİYOR?

    Sermaye Artırımı : 72.326.119 Lot

    Ek Ortak Satışı : 14.465.223 Lot (Nurullah Ercan)

    Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) 86 milyon 791 bin 342 lotu halka arz edecek bu sayı ile beraber halka açıklık oranı yüzde 24,04 olacak. Bien Yapı’nın pay dağıtımı “Bireysele Eşit Dağıtım” yöntemiyle yapılacak.

    1 milyon katılım olursa 39-40 lot (1712 TL)
    1,2 milyon katılım olursa 33-34 lot (1455 TL)
    1,4 milyon katılırım olursa 27-28 lot (1198 TL)
    1,6 milyon katılım olursa 24-25 lot (984 TL)
    2 milyon katılım olursa 19-20 lot (856 TL) düşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow