hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Grainturk Tarım ve Cw Enerji’nin halka arz tarihleri belli oldu

    Grainturk Tarım ve Cw Enerji’nin halka arz tarihleri belli oldu
    expand

    SPK tarafından onaylanan Graınturk Tarım ve Cw Enerji Mühendislik’in halka arzları için talep toplama tarihleri belli oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Graınturk, bu hafta şirket payları için 17 - 18 Nisan tarihleri arasında, Cw Enerji, 26 - 27 - 28 Nisan tarihlerinde halka arz olacak.

    Graınturk Tarım şirketi, Talep toplama aşamasında 25.000.000 TL nominal değerli paylar, 17,6 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Satılan payların tamamı eşit dağıtım yönetimine göre dağıtılacak olup halka arz sonrası şirketin halka açıklık oranı yüzde 20 olacak ve halka arz büyüklüğü payların satışının ardından yaklaşık 440 milyon TL olacak.

    CW Enerji de fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile birlikte toplamda 30.000.000 TL nominal bedelli payları, 108,6 TL’den satışa sunacak. Buna göre ek satışın gerçekleşmesi durumunda şirket halka açıklık oranı yüzde 24,24 olacak. Halka arz büyüklüğü ise yaklaşık 3,2 milyar TL olarak gerçekleşecek. Bireysel yatırımcıya eşit dağıtılacak olan Cw Enerji payları, izahnamede açıklandığı üzere yüzde 80’i yurt içi bireysel yatırımcıya ve yüzde 20’si yurt içi kurumsal yatırımcıya olacak şekilde tahsis edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow