hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CW Enerji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek?

    CW Enerji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak  CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek
    expand

    CW Enerji’nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi talep toplama işlemleri için tarihler duyuruldu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre talep toplama işlemleri, 3 gün sürdü. Peki, CW Enerji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş paneli üreticisi CW Enerji’nin halka arz sonuçlarının açıklanacağı ve borsada işlem yapacağı tarih detayları merak ediliyor.  Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi talep toplama işlemlerini tamamladı. CW Enerji Mühendislik'in 105 milyon lira olan mevcut sermayesi 123 milyon 750 bine yükseltilecek. 18 milyon 750 bin liralık bedelli sermaye artışı yapılacak. Planlanan 6 milyon 250 bin pay satışı ek olarak da 5 milyon pay satışı gerçekleştirilecek. CW Enerji halka arzının büyüklüğü 3,2 Milyar TL olarak açıklandı. CW Enerji şirketinin 2 ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının 94%’ü Tarzan Tarık Sarvan’a, 6%’sı Volkan Yılmaz’a aittir. CW Enerji faiz hassasiyeti olanlar için katılım endeksine uygun işlem görecek.

    CW ENERJİ TALEP TOPLAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK.

    CW Enerji paylarının halka arzına ilişkin talep toplama tarihleri, 26-27-28 Nisan 2023'te sona erdi.  Şirketin halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların 1 Mayıs Pazartesi gününün resmi tatil olması sebebiyle 2 Mayıs Salı günü açılacağı tahmin ediliyor.

    CW ENERJİ BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

    CW Enerji’nin borsa işlem tarihi henüz açıklanmadı. Şirketin 3-4 Mayıs tarihlerinde borsada işlem göreceği tahmin ediliyor.

    CW ENERJİ KAÇ LOT VERİYOR?

    SPK ile paylaşılan bilgilere göre, CW Enerji halka arz büyüklüğü 25.000.000 TL olacak. Ek satış dahil bu rakam 30.000.000 TL'ye çıkarılacak.

    1 milyon katılım olursa 24-25 lot (2715 TL)
    1,2 milyon katılım olursa 20-21 lot (2265 TL)
    1,5 milyon katılırım olursa 16-17 lot (1810 TL)
    1,7 milyon katılım olursa 14-15 lot (1550 TL)
    2 milyon katılım olursa 12-13 lot (1350 TL) düşecek.
    (Hesaplamaya Ek Pay Dahil Değildir)

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CW ENERJİ HİSSE KODU NEDİR?

    CW Enerji hisse kodu # CWENE olarak belirlendi. Şirket payları, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek.

    CW ENERJİ HALKA ARZ FİYATI NE KADAR, EŞİT Mİ ORANSAL MI?

    CW Enerji hisse fiyatı 108,60 TL olarak açıklandı. Halk arz aşamasında satılan paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak.

    CW Enerji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak  CW Enerji borsada ne zaman işlem görecekCW ENERJİ HANGİ BANKALARDA VAR?

    CW Enerji QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. liderliğinde halka arz edilecek. Halka arz sürecini QNB Finans Yatırım ile Deniz Yatırım yönetecek.

    CW Enerji Mühendislik Tic. ve San. A.Ş. halka arz bilgileri

    CW Enerji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak  CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow