hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elon Musk 2 haftaya kadar Twitter’ın sahibi oluyor

    Elon Musk 2 haftaya kadar Twitter’ın sahibi oluyor
    expand

    Dünya basınında peş peşe çıkan son haberlere göre, 28 Ekim'e kadar yani önümüzdeki Cuma günü, Elon Musk ya Twitter'a sahip olacak ya da isteyerek teklifte bulunduğu bir şirketi satın almak için yargılanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Delaware yargıcı Kathaleen McCormick, Twitter’ın Elon Musk'a karşı açtığı davaya ara vererek milyardere anlaşmayı tamamlaması için 28 Ekim'e kadar süre verdi.

    Elon Musk'ın muhtemel Twitter devralması, teklif ettiğinden altı yıl sonra, 28 Ekim'e kadar ya devralmasını kapatacak ya da onu zorlamak amacıyla süreç yargıya taşınacak.

    Musk da satın almadan heyecan duyduğunu ancak kendisi ve diğer yatırımcıların sosyal medya şirketine fazla ödeme yaptığını söyledi.

    Musk, Tesla'nın üç aylık kazanç çağrısıyla ilgili soruları yanıtlarken, "Twitter durumu konusunda heyecanlıyım. Bence bu, uzun süredir zayıflamış ama inanılmaz bir potansiyele sahip bir varlık, her ne kadar açıkçası ben ve diğer yatırımcılar şu anda Twitter için fazladan ödeme yapıyor olsa da.” dedi

    Sky News’e göre, bu sefer Bay Musk anlaşmayı gerçekleştirme konusunda samimi görünüyor ve hızla yaklaşan son tarih, herhangi bir gün açıklanabileceği anlamına geliyor. Herhangi bir nedenle son teslim tarihi kaçırılırsa, Kasım ayında bir davaya yol açacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PİYASALARDAKİ SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN: CNN TÜRK FİNANS

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow