hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödenme tarihi!

    Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödenme tarihi
    expand

    Yılda iki kez verilen bayram ikramiyelerinde ilk ödeme Ramazan Bayramı öncesinde yapılmıştı. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ödemelerin hangi tarihte yapılacağı merak konusu oldu. Peki, emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödenme tarihi belli oldu mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilere her yıl iki kez ödemesi gerçekleştirilen bayram ikramiyeleri kapsamında ilk ödeme geçtiğimiz aylarda Ramazan Bayramı öncesinde yapılmıştı. Kurban Bayramı ödemeleri için geri sayıma geçen emekliler ücretin ödeneceği tarihi araştırmaya başladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

    2023 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

    Kurban Bayramı bu yıl 28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerine denk gelecek. Yani 2023 Kurban Bayramı'nın ilk günü 28 Haziran 2023 Çarşamba günü olacak.

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

    2023 Kurban Bayramı emekli ikramiye ödeme tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de bayram ikramiyelerinin bayramdan önce ödendiği biliniyor. Bu nedenle kurban alışverişi de göz önüne alınırsa emekli bayram ikramiyelerinin 12-25 Haziran tarihleri arasında yapılması bekleniyor. Konuya ilişkin net tarih için gözler önümüzdeki günlerde yapılacak resmi açıklamalarda olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow