hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatları ile ilgili açıklama

    Et ve Süt Kurumundan et fiyatları ile ilgili açıklama
    expand

    ESK Genel Müdürü Kayhan, İstanbul'da faaliyet gösteren ve kasap reyonu olan market zincirlerine karkas et verileceğini belirterek Ramazan ayı boyunca tüketicilere kıymanın 190 TL'den, kuşbaşı etin de 210 TL'den satılacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "İstanbul'da faaliyet gösteren ve kasap reyonu olan market zincirlerine karkas et vereceğiz. Onlar da ramazan ayı boyunca tüketicilerimize kıymayı 190 liradan, kuşbaşı eti de 210 liradan satacaklarını taahhüt ettiler." dedi.

    ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan et fiyatları ile ilgili açıklama Kayhan, ramazan boyunca piyasaya sunulmak üzere 8 bin 500 ton karkas ve 40 bin baş da kesime hazır büyük baş hayvan alım sözleşmesi imzaladıklarını açıkladı.

    Türkiye genelinde Tarım Kredi Market zincirleri ile bir protokol imzaladıklarını belirten Kayhan, "Burada da kıymanın kilogramı 140 liradan, kuşbaşı da 150 TL'den market raflarında satılacak. ESK fiyatları da kıyma için 119 TL, kuşbaşı için 129 TL olarak belirlenmiştir." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow