hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ethereum'a güncelleme primi

    Ethereuma güncelleme primi
    expand

    Ethereum'da fiyatlara yükseliş getirmesi beklenen Şanghay güncellemesi gerçekleştiç Tahmin edildiği gibi kripto para birimi hızla arttı. Güncelleme sonrası 240 bin Ethereum, staking hesaplarından çekildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto Para piyasaları küresel piyasalardaki hareketlerle birlikte volatil seyretmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin 69 bin dolardan hızlı düşüşünü 15 bin dolar seviyelerine kadar sürdürse de yatırımcılarına büyük kayıplar verdirerek şu sıralar 30 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor.

    Fed'in faiz artırım hızını yavaşlatması ve sonrasında faiz indirimine gideceğine yönelik sinyal veren veri olan ABD enflasyonunun düşüşe geçmesi kripto paralara da yansıdı.

    Ethereum ise bu dönemde Shanghay Güncellemesi gerçekleştirdi ve hızlı fiyat hareketlerine neden oldu.

    Staking hesaplarındaki Ethereum'ların 240 bini güncellemeden 30 saat sonra çekildi. Bu dönemde ödül karşılığı yatırılan Ethereum miktarı 102 bin 560 oldu

    Geri çekilmeyi bekleyen Ethereum miktarı 1 milyon 30 bin adet olurken bunların yüzde 63'ü ABD sermaye piyasası otoritesi SEC tarafından staking servisi durdurulan Kraken'de bulunuyor. Coinbase'de yüzde 11, yüzde 5,1'i ise Huobi hesaplarında mevcut durumda.

    YÜZDE 10 PRİMLENDİ

    Ethereum Shanghay güncellemesinden sonra hızla prim kazandı. Bugün ise yüzde 10 civarında yükselişle işlem görüyor. Şu sıralar Ethereum 2118 dolarda bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow