hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avrupa’dan kripto paralar için yeni karar

    Avrupa’dan kripto paralar için yeni karar
    expand

    Binance’in Euro işlemlerindeki bankacılık ortağı Paysafe Payment Solutions Limited, 25 Eylül’den sonra kripto borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binance Coindesk’e yaptığı açıklamada, “Binance, Banka Transferi (SEPA) yoluyla EUR Para yatırma ve çekme işlemleri için sağlayıcısını değiştirecek. Mevcut ortağımız Paysafe, 25 Eylül 2023 tarihinden itibaren Binance kullanıcılarına artık bu hizmetleri sağlamayacak” ifadelerini kullandı.

    “Single Euro Payments Area” (Tek Euro Ödemeler Alanı) ifadesinin kısaltması olan SEPA, Avrupa Birliği’nin Euro işlemleri için entegre, sınır ötesi ödeme ağını ifade ediyor. Söz konusu gelişme, işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olarak bilinen Binance için Avrupa ve ABD’deki düzenlemelerin ardından yeni bir zorluk olarak yorumlandı.

    Geçtiğimiz haftalarda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Binance, Binance.US ve CEO CZ’ye kayıtsız menkul kıymetler sunma ve müşteri fonlarının kullanımına ilişkin iddialar da dahil olmak üzere çok sayıda federal menkul kıymetler yasasını ihlal ettikleri gerekçesiyle dava açmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow