hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başladı! Beşiktaş token nedir, nasıl alınır? Paribu Beşiktaş token ön satış ne zaman, kaç TL?

    Başladı Beşiktaş token nedir, nasıl alınır Paribu Beşiktaş token ön satış ne zaman, kaç TL
    expand

    Futbolseverler ve dijital para yatırımcıları Beşiktaş token için geri sayıma başladı. Kısa süre içerisinde ön satışa çıkacak olan tokenlardan alan kişiler aynı zamanda kulüp tarafından yapılacak anketlerde oy kullanma hakkına sahip olacaklar. Peki, tam olarak Beşiktaş token nedir, nasıl alınır? Paribu Beşiktaş token ön satış ne zaman ve kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taraftar tokenlar farklı kripto para platformları üzerinden satışa sunulmaya devam ediyor. Dünya genelinde Manchester United, Barcelona, Lazio ve daha birçok takım taraftar tokenlarını kullanıcıların satışına sunmuştu. Taraftar tokenlar kulüp başarısıyla paralel olarak yükseliş gösterebiliyor. Örnek olarak Barcelona başarılı oldukça kulübe olan ilgi arttıkça Barcelona’nın token’ı da değer kazanıyor. Bu hem Barcelona token’a sahip olan yatırımcılara kar getirirken hem de kulüplere ekstra gelir oluyor.

    BEŞİKTAŞ TOKEN NEDİR?

    Beşiktaş Token, Paribu tarafından satışa sunulacak olan bir taraftar token olarak isimlendirilenilir. Dileyen yatırımcı ya da taraftar bu tokendan satın alarak hem Beşiktaş’a destek olabilir hem de Beşiktaş’ın başarılı olması durumunda ve kulübe olan ilginin artması durumunda kar elde edebilir.

    PARİBU BEŞİKTAŞ TOKEN NASIL ALINIR?

    Beşiktaş token satın almak için kulübün anlaşma yaptığı Paribu’ya üye olmak gerekiyor. Paribu’ya üye olarak tokenlar satışa çıktığı zaman Beşiktaş token satın alınabilir.

    BEŞİKTAŞ TOKEN NE KADAR, KAÇ TL?

    Tokenlar kilitli ve kilitsiz olmak üzere iki farklı seçenekte satışa sunulacaklar. Kilitli token için 25 TL fiyat biçilirken kilitsiz token ise 50 TL olacak. Kilitli tokenın daha ucuz olmasının nedeni satın aldıktan sonra kilit süresi dolana kadar elinizdeki tokenı satamıyor olmanız. Kilitsiz tokenda ise böyle bir durum bulunmuyor yatırımcı istediği zaman tokenı satabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BEŞİKTAŞ TOKEN ÖN SATIŞ NE ZAMAN?

    Beşiktaş Token ön satışı 26 Eylül’de Paribu’da gerçekleşecek.  Kilitli ve kilitsiz token seçeneklerinin bulunduğu ön satışta kilitli seçenek 25 TL, kilitsiz seçenek ise 50 TL’den alınabilecek. Kilitli token’lar ilk 9 ay işleme açık olmayacak. Bu süre tamamlandığında ise sahip olunan miktarın her ay 12’de biri açılacak.

    BJK TOKEN TOPLAM ARZ NE KADAR?

    Ağ token protokolünün Ethereum’da olacağı Beşiktaş token’da maksimum arz 50.000.00 olacak. Ön satış döneminde ise toplam arz 5 milyon 500 bin adet olacak. Bunların 500 bini kilitsiz token 5 milyon adeti ise kilitli token olacak. İlk kilit açılımı ise 15 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşecek. Kilit açma periyodu ise aylık olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow