hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kriptoda düşüş alım fırsatı mı? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar

    Kriptoda düşüş alım fırsatı mı Uzmanlardan çarpıcı yorumlar
    expand

    Kriptolar, yaptırımların yoğun olduğu bir haftayı bitirmek için yatay işlem görüyor. Bitcoin 26.000 dolar bariyerinin altına inerken Ethereum Ether 1.750 dolar seviyesinden uzaklaşmamak için mücadele ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kripto paralara yüklenen yaptırım kâbusu piyasada haftanın baskı altında geçmesine neden oldu.

    Fiyatlar gittikçe mevzi kaybederken uzmanlardan piyasanın uzun vadeli görünümü konusunda iyimser kalanlar için alım fırsatı olduğunu değerlendirenler oldu.

    TradingView tarafından sağlanan veriler, Bitcoin ( BTC ) fiyat aralığının daralmaya devam ettiğini gösteriyor. Analistler, lider kriptoyu tekrar yükseliş trendine sokacak veya ayı piyasası bölgesine geri zorlayacak volatilitede bir artış olasılığını artırdığını gösteriyor.

    Bitcoin,bir önceki işlem seansından bu yana yüzde 0,84 veya 219 dolar düşüşle 25.811 dolardan işlem gördü. Geriye dönüp bakıldığında, son dört hafta içinde Bitcoin yüzde 4,12 kaybetti. Son 12 aydaki fiyat değişimi ise yüzde 11,23 artış oldu.

    Ethereum'da yüzde 1,42'lik ve 25,01 dolar düşüş görüldü 1.739,55'ten işlem gören Ethereum, son dört haftada yüzde 3,57 kaybetti. Son 12 ayda fiyatı yüzde 40,31 arttı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow