hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nefesler tutuldu! Togg'da fiyat günü

    Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı bugün belli oluyor. Ay sonundan itibaren çekilen kuraların sonucunda yıl sonuna kadar 20.000 adet Togg sahiplerine teslim edilecek. Peki Togg'un fiyatı için tahminler ne yönde? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin Otomobili Togg'un satış süreci başlıyor. Bugün fiyatının açıklanıp, ön sipariş sürecinin başlaması hedefleniyor.

    Mart sonundan itibaren çekilen kuralarla öncelik sırasına göre 2023'ün sonuna kadar 20 bin adet Togg kademe kademe sahiplerine teslim edilecek.

    FİYAT NE OLACAK?

    Togg'da fiyat politikasının parolası 'ulaşılabilirlik' olacak. Kısa süre önce ÖTV matrah düzenlemesi geldi. Motor gücü 160 kilovattı aşan elektrikli araçların ÖTV matrahı yüzde 40'a çıkarıldı.

    Togg'un yer aldığı ÖTV matrahı ise yüzde 10'da kaldı. Bu düzenlemeden sonra Togg'un başlangıç paketlerinin 1 milyon lira civarında satışa çıkacağı tahminleri yapılmaya başlandı.

    ÖN SİPARİŞ ŞİMDİ

    Ön siparişi alınan ve sıra numarasına göre hak kazanacak olan Togg C-SUV sahiplerine 2023 yılının sonuna kadar 20 bin araç teslim edilecek.

    İlk teslimat mart sonu itibarıyla başlayacak. NFT'lerin satışındaki öncelik hakkı geçtiğimiz günlerde iptal edilmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yarışmanın iptal edildiği milli otomobilde sadece çekilişle öncelik belirlenecek.

    Kaynak: Sabah.com.tr

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow