hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    New York Ticaret Odası heyeti haziranda Türkiye'ye geliyor

    New York Ticaret Odası heyeti haziranda Türkiyeye geliyor
    expand
    KAYNAK DHA

    New York Ticaret Odası heyeti, Uluslararası E-Ticaret Platformu (WORLDEF) tarafından haziran ayında İstanbul'da düzenlenecek 10'uncu World Ecommerce Forum'a katılacak. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, New York Ticaret Odası'nda büyük bir ilgiyle karşılandıklarını belirterek “Türkiye'ye özel bir ilgileri var. Özellikle Türk e-ticaret firmaları ile New York Ticaret Odası üyesi firmaların bir araya gelmesini arzu ediyorlar. Bunun ilk adımını haziran ayında düzenleyeceğimiz forumla atıyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    10'uncu World Ecommerce Forum, 8-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenleniyor. 'E-ticaretin yeni yüzyılı' temasıyla düzenlenecek foruma, 41 ülkeden 100 binin üzerinde katılım bekleniyor. Etkinlik kapsamında New York Ticaret Odası Başkanı Mark Jaffe'nin başkanlığındaki bir heyet de Türkiye'ye gelecek.

    Forumda; farklı ülkelerden 70 binden fazla Amazon ve Etsy satıcısı, yaklaşık 550 konuşmacı, 200 üretici, 260 servis sağlayıcı, 400 stant ve 200'den fazla B2B iş birliği masası yer alacak. Global perakende e-ticaret markalarının da yer alacağı forum, global e-ticaret profesyonellerini ve pazaryerlerini de ağırlayacak ve e-ticaret ve e-ihracat ekosistemine önemli bir katkı sunacak. 

    JAFFE: FORUMDA YER ALMAYI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ

    WORLDEF Başkanı Ömer Nart, forum için ABD'de bazı temaslarda bulundu. Nart, temasları sırasında New York Ticaret Odası Başkanı Mark Jaffe ile de görüştü. Mark Jaffe, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye'deki tüm dostlarıma selamlar. Haziran ayında World Ecommerce Forum'da yer almayı dört gözle bekliyoruz. Hepinizi orada görmeyi umuyorum. Harika bir üç günlük etkinlik olacak" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NART: TÜRKİYE'YE ÖZEL BİR İLGİLERİ VAR

    Ömer Nart ise, New York Ticaret Odası Başkanı Mark Jaffe'nin forumun onur konuğu olacağını kaydetti. New York Ticaret Odası'nda büyük bir ilgiyle karşılandıklarını belirten Nart, şunları ifade etti:

    “Mark Jaffe, yapabileceğimiz iş birlikleri hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Türkiye'ye özel bir ilgileri var. Özellikle Türk e-ticaret firmaları ile New York Ticaret Odası üyesi firmaların bir araya gelmesini arzu ediyorlar. Bunun ilk adımını haziran ayında düzenleyeceğimiz forumla atıyoruz."

    FORUM HAZİRAN'DA İSTANBUL, EYLÜL'DE AMERİKA'DA

    ABD temaslarının çok verimli geçtiğini ifade eden Nart, şu ifadeleri kullandı:

    “E-ticaret odaklı global bir etkinlik olan World Ecommerce Forum'u sınır dışına taşıyoruz. Bu çerçevede Amerika'da bazı temaslarımız oldu. ASKON USA ile birlikte eylül ayında 'World Ecommerce Forum Amerıca' etkinliği düzenleme kararı aldık. Türk firmaların Amerika'da çeşitli e-ticaret iş birliklerine aracılık edeceğiz. Ayrıca, global operasyonlarımızı genişletme vizyonumuz çerçevesinde, 'WORLDEF Global Ventures LLC' markasını kurduk. Böylece girişimcilere global pazarlarda rehberlik etme misyonumuzu yerine getirmiş olacağız. WORLDEF olarak global rekabette söz sahibi olmak için gerekli finansal ve operasyonel yeteneklere ve networke sahibiz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow