hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TPAO'dan, şirket hisselerinin satışa çıkarıldığı iddialarına yalanlama

    TPAOdan, şirket hisselerinin satışa çıkarıldığı iddialarına yalanlama
    expand

    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı(TPAO), Şirket hisselerinin satışa çıkarıldığı yönündeki iddiaları yalanlayarak, "Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TPAO, bazı internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden, "yatırım fırsatı” adı altında TPAO hisselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğu belirtti.

    TPAO'nun Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilginin fotoğraflarının yanı sıra Ortaklığımızın logosu ve görselleri kullanılarak gerçek algısı yaratılmaya çalışılmıştır. Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir Kamu İktisadi Teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir." denildi.

    Açıklamada şöyle devam edildi:

    "Bahse konu hesaplar ve internet sitelerine karşı gerekli yasal işlemler Ortaklığımız tarafından başlatılmış olup, vatandaşlarımızın bu tür gerçek dışı duyurulara ve dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları gerekmektedir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow