Son dakika: ABD'de Ulusal Güvenlik Kurumu yakınında silah sesleri

ABD'nin Maryland eyaletindeki Ulusal Güvenlik Kurumu (NSA) yakınlarında bir kişi silahla ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Saldırgan gözaltına alındı. Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın konuyla ilgili bilgilendirildiğini aktardı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ABC'nin haberine göre NSA'nın merkezinin (Fort Maede) hemen dışında yaşanan olayda 3 kişi vurularak yaralandı.
Saldırgan ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) Baltimore'daki ofisinden yapılan açıklamada da olay yerine personel gönderildiği aktarıldı.
ABD’den “Osmanlı tokadı” yanıtı
Elon Musk hakkında çok konuşulacak iddia! Seks partisine katıldı...
Görüntülerde siyah bir sportif arazi aracının (SUV) NSA'nın bariyerlerine çarptığı ve aracın ön camında kurşun delikleri olduğu görüldü.
NSA: Olay kontrol altında
NBC'ye konuşan NSA sözcüsü olayın kontrol altına alındığını söyledi.
Beyaz Saray da ABD Başkanı Donald Trump'ın olayla ilgili bilgilendirildiğini açıkladı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İran’da Mossad ajanı avı! Vatandaşlara ‘ihbar’ çağrısı: Gece güneş gözlüğü takanlar, kapalı perdeler…
ABD donanmasının göz bebeği: USS Nimitz! Orta Doğu yolundaki yüzen nükleer gücün özellikleri neler?
İran: Önümüzdeki saatlerde Israil'e saldırılar yoğunlaşacak
İran-İsrail geriliminde Moskova'dan yeni öneri: "İran'ın uranyumu Rusya’ya taşınabilir"
G7'den neden erken ayrıldı? Trump, "Macron reklam peşinde" diyerek yalanladı: Sebebi çok daha büyük bir şey!