hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda? Fenerbahçe maçı saat kaçta, ilk 11'ler belli oldu mu?

    Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda Fenerbahçe maçı saat kaçta, ilk 11ler belli oldu mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorgulatmaları hız kazandı. Fenerbahçe İstanbulspor maçının ilk 11'leri belli oldu. Fenerbahçe sahasında İstanbulspor'u ağırlıyor. Kadıköy'de oynanacak maçta kulaklar Konya'dan gelecek skorda olacak. Şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşıyan Fenerbahçe bu akşam Galatasaray'ın Konyaspor'a yenilmesi halinde şampiyonluğunu ilan edebilir. Peki ama Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig 38. haftasında Fenerbahçe İstanbulspor ile karşılaşıyor. Geçen hafta Galatasaray'ı yenen sarı lacivertliler şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşımıştı. Galatasaray'ın Konyaspor'a kaybetmesi ve bu maçı kazanması gerekiyor.

    Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu:

    Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Joshua King, Fred, Szymanski, Dusan Tadic, Serdar Dursun, Dzeko.

    İstanbulspor'un ilk 11'i belli oldu:

    Mücahit, Okan, Coly, Baran, Ali, Sambissa, Kenio, Modestas, Özcan, Vefa, Mamadou

    Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda?

    Fenerbahçe, İstanbulspor mücadelesini Mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetirken yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Samet Çiçek üstlenecek.

    Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow