hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda? İlk 11'ler, maç nerede oynanacak?

    Galatasaray Konyaspor maçı hangi kanalda İlk 11ler, maç nerede oynanacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? sorusu gündemde... Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda olacağına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak. Galatasaray şampiyonluk için bu maça çıkarken Konyaspor ise kümede kalmak için mücadele verecek. İki takımında hedefinde galibiyet var. Galatasaray sahadan en az bir puan alırsa şampiyon olacak. Konyaspor ise ligde kalmak için bir puan peşinde. Galatasaray Konyaspor maçı ilk 11'ler ve canlı skor takipleri haberimizde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig 38. haftasında Galatasaray şampiyonluk, Konyaspor ise küme düşmemek için sahaya çıkıyor. Galatasaray Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    KONYASPOR: Slowik, Uğurcan, Adil, Hadebe, Guilherme, Nzonzi, Soner, Ndao, Oğulcan, Ethemi, Cikalleshi

    GALATASARAY: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Berkan, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

    Süper Lig’in 38. haftasında oynanacak Konyaspor – Galatasaray maçı büyük bir heyecanlı takip ediliyor. 26 Mayıs Pazar günü oynanacak Konyaspor Galatasaray maçı saat 19.00’da başlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı karşılaşma beIN SPORTS 1'de ve beIN Connect'te canlı yayınlanacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow